Anna Zeven
Cliënten benader ik vanuit volledige acceptatie en zonder oordeel; er is wat er is, en dat is goed. Een uitermate ontspannen, open en vertrouwde sfeer is het resultaat. Dit schept de voorwaarden voor veiligheid, groei, en ruimte om helemaal jezelf te kunnen zijn.

Opleiding en ervaring
Voor kinderen, jongeren en gezinnen heb ik altijd grote interesse gehad. Aangewakkerd door de studies pabo en pedagogiek ontdekte ik mijn voorliefde voor individuele- en gezinsbegeleiding. Ik ben opgeleid als Academisch Counsellor en Coach bij de Academie voor Counselling en Coaching, waar ik later ook als co-trainer heb gewerkt. Bij de Belgische Interactie Academie ben ik intensief getraind om, volgens de systeemthe-oretische gedachte, gezinsvraagstukken aan te pakken.


Ik heb een opleiding intuïtieve ontwikkeling en healing afgerond bij Soare en ben daar bezig met de readingopleiding. Hierdoor ben ik in staat om op een dieper niveau contact te maken. Sinds 2002 werk ik als trainer en begeleider van autis-tische kinderen en als chat- en gesprekspartner voor kinderen, jongeren en volwassenen bij de Kindertelefoon en Sensoor.

Mijn grote interesse voor voeding en een gezonde leefwijze is, na jaren verdieping, uitgegroeid tot begeleiding op het gebied van een gezonde leefstijl, voeding en gewichtsbeheersing. Ik ben opgeleid tot Weight Watchers trainer en gewichtscoach en ben Orthomoleculair Afslank-consulente. Mijn benadering ten opzichte van gezondheid en voeding wordt erg beïnvloed door de visie van Annemarie Postma (Het Lichaam is Perfect)................. .................. .....werkwijze ..>

Algemene Beroepsvereniging voor counselling

 

 Stichting Counselling

Copyright © 2005 -2009   Stap na Stap |  KvK: 27280048  |  tel. 0703864520